Njut av lunchen i vår fiskrestaurang med rabatt för barnfamiljer

Rabatt för barnfamiljer

Rabatt för barnfamiljer är någonting vi på Sjöfolket erbjuder eftersom vi tycker att alla människor, stora som små ska få chansen att äta god färsk fisk. Varje tisdag erbjuder vi därför -10% rabatt till alla barnfamiljer på all fisk i butiken, rökt som färskt. Rabatten gäller för alla barnfamiljer med barn upp till 15 år. Behöver du inspiration, tips och trix för att bli en baddare i köket? Fråga oss vi hjälper gärna till!

Varför är fisk så bra?
Fisken är väldigt näringsrik och rekommendationen är att äta fisk 2-3 gånger i veckan. Fisk är en fantastisk proteinkälla för att kroppen ska kunna växa, läka och må bra i ren allmänhet. För barn är proteinet extra viktigt eftersom skelettet ska växa och utvecklas normalt.

Få barnen att gilla fisk i större utsträckning. Gör fisk roligt att äta! Många barn är t.ex förtjusta i tacos, gör därför fisktacos. Lägg fram panerad fisk i bitar på middagsbordet med olika salladstillbehör och låt barnen själva få sätta ihop sin middag med de grönsaker de tycker om. Servera med en god tacosås. För nog vet vi alla att barn gillar att göra sina egna små maträtter.

I vår receptbank hittar du recept som både barn och vuxna kan ta del av. Där försöker vi komma med varierande recept. Recept anpassade för barn som är mindre fiskälskande men också för äldre som vill ha något lyxigt till helgen, eller något enkelt till vardagsmiddagen.

https://www.sjofolket.se/category/receptbanken/

Välkomna in!

 

 

Scroll to Top