Räkfrossa hos Sjöfolket

Sjöfolkets räkfrossa!

Vi älskar räkfrossa och vill dela det med er!

Vi på Sjöfolket tycker att man ska kunna njuta av räkfrossor på den kallare tiden av året också och inte bara under sommarens lata dagar. Därför har vi valt att under våren ha upprepade datum där man är välkommen på en riktigt god räkfrossa hos oss. Vi gör det ombonat, mysigt och trevligt i restaurangen och vårt syfte med räkfrossan är att man ska känna att det faktiskt inte är så himla långt kvar till sommaren, att man ska kunna komma till oss och äta tills man spricker och vara riktigt mätt och glad och känna att man haft en lyckad kväll när man går härifrån senare på kvällen.

Fredagen den 28 februari samt den 27 mars klockan 18.30 är Sjöfolkets räkfrossa fullbokad. Det finns fortfarande ett datum kvar (den 24 april) där platser fortfarande finns. Vill man vara säker på att få plats bör man boka snart. Det är nämligen först till kvarn som gäller på grund av vårt utrymme i restaurangen. När det dukas upp till fest som detta evenemang, begränsas platserna nämligen ytterligare. Boka därför in den 24 april klockan 18.30 i er kalendern samt hos oss nu!

Om man inte hunnit med de tidigare bokningsbara datumen eller inte har möjlighet att komma den 24 april så ska man inte känna någon besvikelse över det. Det kommer att komma fler räkfrossor, om inte precis nu, så senare under året.

För bokning ringer ni 0414-40 10 33 eller mailar oss på hej@sjofolket.se.
För en komplett bokning: Uppge namn, antal personer samt telefonnummer.

Vad som ingår i Sjöfolkets räkfrossa:
Räkor och rökta räkor i överflöd, olika pajer, val av såser, sallader och bröd.

Kaffe och kaka ingår också om man orkar med efter alla räkor.

Olika sorters dryck finns att köpa på plats.

Välkomna!

229 kr per person.

 

Scroll to Top