Ett riktigt paradis för alla fiskälskare

Vi som jobbar här brinner för allt som har med fisk att göra det märker du säkert i samma stund du stiger över vår tröskel. Vi finns här med tips och råd om allt från hur du filéar till serveringsförslag. Förutom att du får en riklig kunskapskälla att ösa ur så ligger alltid pinfärsk fisk, skaldjur, nyrökta godsaker och färdiglagade rätter i diskarna och väntar på dig. Majoriteten av våra delikatesser skapas av oss i butiken, och i vårt eget rökeri.

Runt om i butiken hittar du även andra lokalproducerade råvaror exempelvis de godaste gårdsvärpta äggen vi smakat eller en lokalproducerad rapsolja som grannarna till vår kock producerar. Passa gärna på att fylla kylen med sådant som är gott att ha hemma, som våra goda inläggningar och tillbehör som såser och röror. Börja gärna med en liten aptitretare som en nystekt sillamacka eller en läcker hummersoppa med krutonger och örtolja.

Sjöfolket i Simrishamn är öppen året runt medan sommarbutiken  och serveringen Skillinge Rökeri håller öppet just på sommaren.