Bali fishtaco

Snabb vardagsmiddag som funkar för alla i familjen, fullproppad med godheter.

Ingredienser:
Torskfilé
Panko ströbröd
Neutral olja ex. majs
Avokado
Tomat
Chili (valfritt)
Gurka
Lime
Koriander
Kimchimajo (finns hos Sjöfolket)
Tortillabröd

Skär Torskfilén till lagom stora bitar/ strimlor. Dubbelpanera i  följande ordning: mjöl, ägg och panko.

Mosa avokadon i en skål och pressa i lime, salta och peppra tills du tycker smaken är perfekt.

Finhacka tomat, gurka och eventuellt chili, lägg i en skål.

Hacka koriandern grovt.

Häll upp kimchimajon i en skål.

Värm tortillabröd enligt anvisningarna på paketet

Stek den panerade fisken i neutral olja på ganska hög värme för att få en knaprig yta, passa så att den inte bränns.

Servera i skålar och låt alla bygga ihop sin perfekta vardagstaco.

Dryckestips! En stor solvarm kokosnöt med lite pressad lime!

Lycka till!